Autor Tema: DP PRODUCTS / Beograd  (Pročitano 10567 puta)

sveta

  • Administrator
  • Veoma aktivan član
  • *****
  • Poruke: 102
    • Pogledaj profil
DP PRODUCTS / Beograd
« poslato: Jul 16, 2012, 09:56:23 pre podne »
BizniSoft je poslovni program koji pokriva kompletno poslovanje preduzeća i drugih pravnih subjekata svih oblasti. Namenjen je svim tipovima preduzeća i preduzetnika, kao i knjigovodstvenim agencijama i preduzećima za vodjenje poslovnih knjiga! Pored računovodstvenog aspekta koji je u BizniSoft-u doveden na sasvim novi nivo, BizniSoft pokriva sve poslovne odnose uključujući komercijalni segment poslovanja, odnose sa klijentima, upravljanje internom i eksternom dokumentacijom, izveštavanje menadžmenta i slično.

BIZNISOFT POS je posebno izdvojena aplikacija za rad u maloprodaji - kasa. Podržani su praktično svi fiskalni uređaji koji mogu da rade u režimu fiskalnog štampača (uključujući sve modele HCP fiskalnih uređaja) kao i veliki broj mernih vaga, data kolektora i sl. Implementirano je potpuno automatizovano vođenje svih propisanih evidencija: KEPU knjiga, List denvnog prometa ugostitelja, Dnevni pumpni izveštaj, REF4 i REF4E - Refrakcija PDV-a stranom državljaninu, Nalog za ispravku i slično.

BizniSoft trenutno koriste preko 800 preduzeća, finansijskih organizacija i preduzetnika na teritoriji Srbije i Crne Gore. Više informacija na sajtu www.biznisoft.com



   
Distribucija - kontakt

DP PRODUCTS
11000 Beograd,
Njegoševa 19,
tel. 011/3224-100
office@dpp.rs
www.dpp.rs

 
   

 
« Poslednja izmena: Jul 23, 2012, 08:42:26 pre podne od strane sveta »