Autor Tema: Dramin doo / Novi Sad  (Pročitano 10040 puta)

sveta

  • Administrator
  • Veoma aktivan član
  • *****
  • Poruke: 102
    • Pogledaj profil
Dramin doo / Novi Sad
« poslato: Mart 07, 2012, 12:29:00 posle podne »
    Dramin doo Novi Sad ima više rešenja za rad sa fiskalnim uredjajima HCP-a:

          Najpopularniji među njima je Dramin RMP system, integralno-modularni informacioni sistem koji za rad sa fiskalnim uredjajima koristi module kasa i konobar, za rad trgovinskih i ugostiteljskih radnji. Uz module koji se mogu besplatno skinuti sa interneta, prodaje se licenca od 20 € godišnje. Po istoj ceni u Dramin RMP system moguće je uključiti i ostale module za izradu knjigovodstvenih izveštaja po istoj ceni za licencu od 20€ godišnje.
          Nezavistan od Dramin RMP systema, sa trajnom licencom po ceni od 600€ Dramin je autor i programa Kasikom.
Program Kasikom "očišćen" je od svih "nepotrebnih" izveštaja i namenjen je trgovcima koji od programa očekuju brzinu, preglednost, dopadljiv izgled sa osnovnim izveštajima kao što su kartica robe, popis i kartica kupca.
          Dramin web kasa je jos jedan od proizvoda koje je Dramin realizovao za HCP fiskalne uređaje. Funkcija programa je daljinsko očitavanje prometa na kasama, daljinska nivelacija i pogodan je trgovce koji ne žele u radnji da imaju ništa više od fiskalne kase, a pritom da imaju uvid u dešavanja na kasi. Za vezu sa web aplikacijom koristi se već postojeća kartica namenjena davanju fiskalnih izveštaja poreskoj upravi i niučemu ne menja uobičajem rad kasira.

Kontakt :

Dramin doo Novi Sad
Maksima Gorkog 7
21000 Novi Sad
021/473-30-36
021/422-690
info@dramin-ns.com
www.dramin-ns.com
« Poslednja izmena: Jul 23, 2012, 08:42:53 pre podne od strane sveta »